Onze werkwijze

Zo ontstaat uw nieuwe maatwerk keuken

Om tot uw nieuwe droomkeuken te komen, zijn er enkele stappen die genomen moeten worden. U kunt vanaf het begin vertrouwen op onze expertise. Wij geven u praktisch advies en begeleiden u bij elke stap. Zo weten we zeker dat uw nieuwe keuken perfect aansluit op uw wensen.

Stap 1: een vrijblijvend adviesgesprek

Het begint met een vrijblijvend adviesgesprek bij ons in de showroom. U vertelt ons wat u in gedachten heeft, zodat wij praktisch met u mee kunnen denken. Wij laten u zien wat de mogelijkheden zijn. Uiteraard beantwoorden we graag al uw vragen. Wij zullen u ook enkele kritische vragen stellen, om te kunnen bepalen wat voor handgemaakte keuken het beste bij uw wensen, eisen en budget past. En eventueel kunt u zelfs een kijkje nemen in onze werkplaats, zodat u ziet waar uw nieuwe keuken gebouwd gaat worden.

Stap 2: het maken van een keukenontwerp

Uw wensen zijn bekend. Tijdens het adviesgesprek hebben wij wellicht al enkele schetsen gemaakt van mogelijke opstellingen. Wij kunnen nu aan de slag met het uitwerken van een definitief ontwerp. Ook dit ontwerp tekenen wij met de hand. Op basis van het ontwerp stellen wij een offerte op. Dit voorstel sturen wij u toe.

Stap 3: inmeten en productie

Als het ontwerp akkoord is en u het voorstel heeft geaccepteerd, kunnen we de productie van uw nieuwe handgemaakte keuken in gaan plannen. Alvorens we de planken uit het rek trekken om uw nieuwe keuken te gaan maken, meten wij eerst nauwkeurig alle maten bij u op. Zo weten we zeker dat uw nieuwe droomkeuken perfect past. Als dat allemaal klopt, starten we de productie. De ruwe eiken of essen planken worden gezaagd, geschaafd en verlijmd tot panelen. Deze panelen worden door onze vakmensen omgetoverd tot kasten, lades, ladefrontjes en deurtjes. En uiteraard voorzien van de door u gewenste freesrandjes. Als alle onderdelen gereed zijn, gaat de complete keuken naar de spuiterij. Daar worden vakkundig meerdere laklagen in de gewenste kleur aangebracht. Hiermee krijgt uw nieuwe keuken het uiterlijk dat u wenst én het voorziet het hout van een mooie beschermlaag.

Stap 4: plaatsing en afwerking

Op de afgesproken datum staan wij bij u op de stoep met uw nieuwe handgemaakte keuken. Wij plaatsen de keuken zelf, zodat u zeker weet dat het eindresultaat geheel naar wens is. Eventueel kunnen we ook voor verdere afwerking zorgdragen. Denk daarbij aan koven voor verlichting of sierlijsten rondom de afzuigkap.

Stap 5: genieten!

Uw nieuwe droomkeuken is gereed! Nu staat niks u meer in de weg om jarenlang van uw eigen handgemaakte landelijke keuken te genieten. En dankzij onze levenslange garantie weet u zeker dat u dit zorgeloos kunt doen.

Begin bij stap 1: plan een vrijblijvend adviesgesprek