Keukenontwerper Veenendaal

Uw landelijke keuken op maat

Wilt u graag een nieuwe keuken? Laat u verrassen door een keukenontwerp van ons! Onze keukens worden met de hand vervaardigd in onze werkplaats. Daar toveren we eiken en essen planken om tot uw nieuwe droomkeuken. U kunt bij wijze van spreken de plank kiezen waar uw nieuwe keuken van gemaakt moet worden. En natuurlijk denken wij graag mee over de ideale opstelling, de beste afmetingen en de meest geschikte apparatuur. Met onze jarenlange ervaring als keukenontwerper Veenendaal kunnen wij u perfect adviseren, zodat u zeker weet dat u jaren plezier heeft van uw nieuwe droomkeuken. En dat wordt onderstreept door onze levenslange garantie.

Wij nemen u alle zorgen uit handen. Het enige wat u hoeft te doen, is jarenlang zorgeloos genieten van het nieuwe hart van uw woning!
Uw keukenontwerper Veenendaal helpt u graag! 

Werkwijze

Er moeten enkele stappen ondernomen worden om tot uw nieuwe droomkeuken te komen. Geen zorgen, u kunt vanaf het begin vertrouwen op onze expertise. Zo wordt er een keukenontwerp gemaakt en moet de keuken geproduceerd, geplaatst en afgewerkt worden. Wij geven u praktisch advies en begeleiden u bij elke stap. Zo weten we zeker dat uw nieuwe keuken perfect aansluit op uw wensen. Het enige dat u hoeft te doen is genieten!

Inspiratie

We hebben in onze werkplaats in Ochten al tientallen eiken en essen keukens met de hand mogen vervaardigen. Elke smaak en situatie is anders, dus we hebben al veel verschillende keukens gebouwd. Graag laten wij u enkele voorbeelden zien, zodat u inspiratie krijgt voor uw eigen nieuwe keuken. Klik op de afbeeldingen hieronder om meer foto’s van het betreffende project te zien. Hopelijk krijgt u zo een idee voor uw eigen keukenontwerp!

Contact met uw keukenontwerper Veenendaal

Bent u benieuwd geworden wat wij voor u kunnen betekenen? Twijfel dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen! Heeft u nog twijfels over uw droomkeuken? Wij kunnen u uiteraard van passend advies voorzien. Hiervoor kunt u een adviesgesprek met ons inplannen!

Wij maken niet alleen keuken ontwerpen in Veenendaal, maar bijvoorbeeld ook in Utrecht, Den Bosch en Nijmegen.

Advies nodig? Plan een vrijblijvend adviesgesprek